Tinggal Jejak


ShoutMix chat widget

Dhobi Ghat...


Malam semalam disebabkan aku teramat bosan, aku layan la cerita hindi "Dhobi Ghat", act aku dah lama download cerita ni, tp semalam baru tergerak nak tengok. Hero dia Incik Amir Khan, best gak ar dia belakon, dalam cite yg meletup sebelum nie seperti Ishaan, 3 idiots etc...citer dhobi ghat ni merupakan satu filem realiti, sebenarnya aku suka layan citer2 realiti ni...citer nie lebih kurang mcm cite Slumdog Milionare gak...kehidupan di Mumbai India..kalau anda seorang peminat cerita realiti, u should watch it...cite nie agak slow tp tak bosan...satu lg, citer nie director dia Incik Amir Khan sendiri...hehe


8 scratches:

hehe...layan hindustan e?
fyna suk e gak..



jom singgah n follow belog fyan.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

 

perghh,,layan hindustan kot,,,best x?haha

 

@fyna

opkoz selalu layan semua citer hindi..hehe...welcome to da club...

 

@c i [k] j e L i t a

selamat dtg ke club hindi fanatic...hee
time kaseh comment entri sy

 

@iszieylyanziy

opkoz best...sy hnya donlod citer yg best2 jer...hehe...next time nk citer minta ar k...

 

Post a Comment

time kaseh sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...