Tinggal Jejak


ShoutMix chat widget

Cite hindi Anjaana Anjaani...



Starring:Ranbir Kapoor, Prinyanka Chopra

Director:Siddharth Anand

Language:Hindi

Genre:general

Banner:Nadiadwala Grandson Entertaiment

Release Date:1 October 2010


Nk dekat2 dengan exam sem lepas, aku ader download citer nie...sempat lg tu time2 nk exam kan..huhu...aku layan la satu mlm tu...starting citer nie mmg pelik sikit...dah tajuk pun anjaana[stranger laki] and anjaani[stranger pompuan]...dua org strangers bertemu pada situasi yang agak kelakar...tp serius kot babak tu...satu petang tu, Ranbir n Prinyanka bertemu semasa masing2 dalam usaha nak bunuh diri...banyak kali dwang try bunuh diri tp ader jer yg menghalang...tu yg lawak tu dalam part tu...haha...then dwang pun tetapkan satu tarikh nie untk bunuh diri bersama, sebelum tu dwang nak capai setiap keinginan terakhir mereka...mcm jadi sepanjang dwang penuhi setiap keinginan tu...dari mood serius, citer jd lawak...tanpa disedari dwang jatuh cinta...heee...i like... tp problem tak start lagi tu...adakah dwang bunuh dia pastu???atau dwang kawen??atau stay sekali tnpa berkahwin??haha...suke2 je wat gossip kan...aku sangat2 suka lagu Tuje Bhula Diya dalam citer nie...addicted plak...






1 scratches:

aku suka priyanka :D

 

Post a Comment

time kaseh sudi komen...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...